ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ21.01.2023 
Ανοιχτή Πρόσκληση: Ο Πολιτισμός Την Επόμενη Μέρα
#proedrikes2023
Ο Σύνδεσμος Εικαστικών Καλλιτεχνών και Θεωρητικών Τέχνης -  φυτωριο,
στη προσπάθεια του να επισημάνει τις σοβαρές ελλείψεις ως προς τα κενά
που παρουσιάζονται στη Δημοκρατία του τόπου και αφορούν τις κοινωνικές πρόνοιες των καλλιτεχνών, σας προσκαλεί στο οίκημα του για ενημέρωση.
Η πρόσκληση απευθύνεται στους υποψήφιους προέδρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, στον Υφυπουργό Πολιτισμού δρ. Γιάννη Τουμαζή, στις αναπληρώτριες διευθυντριες και στους λειτουργούς των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υφυπουργείου Πολιτισμού, και σε όσους συμβάλλουν στην παραγωγή πολιτισμού του τόπου και θέλουν να συμμετάσχουν.

Σάββατο, 21.01.2023 στις 11:00 π.μ.
Σύνδεσμος Εικαστικών Καλλιτεχνών και Θεωρητικών Τέχνης — φυτωριο
Νεχρού 2, Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας28.01.2023
Κοπή Βασιλόπιτας 2023
Η πρόσκληση αφορά τη γιορτή του συνδέσμου μας για τη κοπή της βασιλόπιτας 2023, όπου ο τυχερός της χρονιάς στον οποίο θα πέσει το νόμισμα, θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα έργο τέχνης μέλους μας, το οποίο ο σύνδεσμος μας
θα εξασφαλίσει στη τιμή των 1000 ευρώ. Πέρα της ημερομηνίας της 28ης Ιανουαρίου το έργο θα επανέλθει στην αρχική του τιμή. Ο θεσμός «φίλος του φυτωριου» λειτουργεί από το 2016. Όποιος το επιθυμεί, έναντι μιας εισφοράς δικής του επιλογής των 50 ευρώ και ανω, μπορεί να συμμετάσχει πέρα από τη κοπή της βασιλόπιτας και την ευκαιρία να αποκτήσει ένα έργο τέχνης, στις οργανωμένες επισκέψεις σε εργαστήρια και εκθέσεις μελών μας, σε μειωμένες τιμές εκδόσεων του συνδέσμου μας και σε συμμετοχή σε εργαστήρια. Όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Σάββατο, 28.01.2023 στις 11:00 π.μ.
Σύνδεσμος Εικαστικών Καλλιτεχνών και Θεωρητικών Τέχνης — φυτωριο
Νεχρού 2, Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας